Kristina kardemumma skorpor från Skogaholm bageri





























En skorpa som jag ofta äter är Kristina kardemumma skorpor. Dessa tillverkas av bageri Skogaholm. Jag har idag vågat mig på att läsa innehållsförteckningen för dessa skorpor. Det skulle vara mycket tråkigt om jag måste sluta köpa dem på grund av att de innehåller för många konstgjorda tillsatser.

Skorpan innehåller följande:

  • Socker
  • Vatten
  • Vetemjöl
  • Jäst
  • Vegetabiliskt fett
  • Salt
  • Kardemumma
  • Mjölbehandlingsmedel

Slutsatsen är att Kristina kardemumma skorpor innehåller ett onaturligt medel och därmed  får en gul klassning. Det onaturliga medlet är mjölbehandlingsmedel.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0